airsoft team building beograd

Airsoft team building je odlična opcija za kompanije koje žele poboljšati timsku dinamiku, komunikaciju, vođstvo i poverenje unutar tima.

Šta je airsoft team building?

Airsoft team building je vrsta timskog treninga koja koristi airsoft oružje i simulira vojne scenarije radi poboljšanja timskog rada, komunikacije i vođstva. Ova aktivnost postaje sve popularnija među kompanijama koje žele unaprediti timsku dinamiku i jačanje veza među zaposlenima.

Airsoft je taktička igra slična paintballu, ali koristi replike stvarnih vatrenih oružja koje ispaljuju plastične kuglice. Igrači nose zaštitnu opremu kako bi se zaštitili od kuglica i učestvuju u simuliranim borbama i misijama.

Ove aktivnosti pružaju autentično iskustvo koje podstiče saradnju, timski duh i razvoj ključnih veština.

Benefiti airsoft-a

  • Timski rad: Airsoft team building je odličan način za podsticanje timskog rada. Igrači moraju sarađivati kako bi postigli ciljeve i preživeli u borbenim situacijama. Ova vrsta interakcije jača poverenje među članovima tima i podstiče zajednički rad.

 

  • Komunikacija: U airsoftu, komunikacija je ključna za uspeh. Igrači moraju jasno i precizno komunicirati kako bi koordinisali pokrete, delili informacije i planirali strategije. Ova vrsta timskog treninga pomaže u razvoju komunikacijskih veština unutar tima.

 

  • Vođstvo: Airsoft igra pruža priliku za razvoj vođstva. Igrači se mogu rotirati u vođenju tima i preuzeti odgovornost za donošenje odluka u stresnim situacijama. Ova aktivnost pomaže identifikovanju i razvoju lidera unutar tima.

 

  • Izazov: Airsoft team building je izazovan i dinamičan. Učesnici će se suočiti sa različitim situacijama koje zahtevaju brzo razmišljanje, prilagođavanje i rešavanje problema. Ovo podstiče razvoj fleksibilnosti i snalažljivosti unutar tima.
Airsoft team building Beograd

Ukratko, airsoft team building je odlična opcija za kompanije koje žele poboljšati timsku dinamiku, komunikaciju, vođstvo i poverenje unutar tima. Učesnici mogu očekivati izazovno i zabavno iskustvo koje će im pomoći da izgrade jači i efikasniji tim.

airsoft beograd arena no1

Airsoft Beograd Arena No1 deo je Paintball kluba koji postoji od 2001. godine.

Kao i paintball, airsoft je simulacija kratkih vatrenih okršaja u kojima se koriste replike oružja.

Airsoft replike ispaljuju plastičnu kuglicu prečnika 6mm. Mogu ispaljivati kuglice u dva režima, polu-automatski (jednim pritiskom na okidač ispaljuje se samo jedna kuglica i zadržavanjem istog neće se nastaviti pucanje)  ili automatskom režimu (pritiskom na okidač puška puca dok se okidač ne pusti).

Igranje u drugom, automatskom režimu, igru čini veoma dinamičnom i zanimljivom.

Kliknite na ovu rečenicu da saznate 5 zanimljivih airsoft činjenica.

kontaktirajte nas

Ukoliko želite da rezervišete termin ili Vam treba još informacija, slobodno nas kontaktirajte.